Rychlý skopový hřbet

Suroviny

600 g hřbetu
1 lžička soli
100 g loje
50 g másla
1 lžička hrubé mouky
špetka pepře

recept nemá fotografii

Postup

Maso ze hřbetu vykostíme a svážeme, osolíme a opepříme. Skopový lůj rozpálíme a maso na něm zprudka ze všech stran opečeme. Potom lůj slijeme, pod maso dáme máslo a podlijeme troškou horké vody a pekáč dáme na 15 min do rozehřáté trouby. Upečené maso (uvnitř je trošku krvavé – kdo chce, může péci déle) vyndáme, hned nakrájíme na tenké plátky a podáváme. Maso nesmí stát, nebo by ztvrdlo. Šťávu zaprášíme moukou, přidáme sběračku horké vody a povaříme.

Nakrájené maso přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 184x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rychlý skopový hřbet


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist