Okurková polévka

Suroviny

150 - 200 g prorostlého bůčku
1 l vody
žampiony
půl lžičky mletého zázvoru nebo špetka černého pepře
1 dlouhá salátová okurka (možno i víc)
vegeta, glutasol
ocet

recept nemá fotografii

Postup

Do rozpálené suché pánve dáme bůček nakrájený na tenké nudličky. Mícháme, aby maso pustilo tuk. K takto připravenému masu přidáme 1 l vody a směs přendáme do jiné nádoby. Přidáme libovolné množství žampionů, které jsme nakrájeli na tenké plátky. Podle chuti osolíme a přidáme zázvor nebo černý pepř. Vaříme 1/4 hodiny. Dále přidáme okurku, kterou podélně překrojíme a šikmo nakrájíme na plátky. Vaříme ještě 3-5 minut. (okurku nevařit příliš dlouho) a odstavíme. Jídlo dochutíme vegetou nebo glutasolem.

Před podáváním pokapeme lžičkou octa.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 233x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Okurková polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist