Telecí řízky na houbách

Suroviny

600 g telecí kýty
100 g másla
sůl
hladká mouka
250 g hub
drcený kmín nebo pepř
1 lžička zelené petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Maso opečeme v části rozpáleného másla po každé straně asi 4 minuty. Dáme je na nahřátý talíř, šťávu vysmahneme, podlijeme a přidáme do ní hříbky nebo žampiony, které jsme opekli zvlášť ve zbytku rozpáleného másla. Zprudka opečeme, aby houby nepustily šťávu a zůstaly nerozměklé. Okořeníme buď kmínem nebo pepřem a přidáme jemně nakrájenou petrželku. Řízky vrátíme k houbám, necháme přejít varem a můžeme podávat.

Podáváme s rýží nebo brambory, ale také se slanými rohlíky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 021x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí řízky na houbách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist