Slepičí polévka

Suroviny

1 slepice
150 g kořenové zeleniny
1 brukev
1 rajče
zelená petrželka
4 hrsti nudlí nebo rýže
3 l vody

recept nemá fotografii

Postup

Očištěnou slepici s hlavou, krkem, opařenýma nohama zbavených vrchních blan a všechny vnitřnosti vaříme v osolené vodě 2 až 3 hodiny (dle stáří slepice). Když maso začne měknout, přidáme kořenovou zeleninu, brukev i rajče. Měkkou slepici vyndáme. Zeleninu, vnitřnosti i maso z hlavy a krku pokrájíme na nudličky, z uvařeného žaludku stáhneme tvrdou vnitřní blánu. Vše dáme zpátky do polévky a zavaříme nudle. Pokud dáváme rýži, povaříme jí předem s trochou polévky a po dovaření polévku dolijeme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 547x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,00 (počet: 1) 6,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Slepičí polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist