Mrkvová omáčka k fondue
Suroviny
(pro 4 osoby)
300 g mrkve
10 g zázvoru
2 lžíce oleje
sůl
pepř
citronová šťáva
Postup
Mrkev oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Spolu s posekaným zázvorem jí podusíme na oleji asi 5 minut. Vše rozmixujeme, osolíme a opepříme a ochutíme několika kapkami citronové šťávy.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 900x
Hodnocení receptu:
5,00 (počet: 1)
5,00
1
10
Komentáře receptu Mrkvová omáčka k fondue
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!