Kapr po židovsku

Suroviny

kapr :o)
1 velká cibule
100 g žampionů
lžíce hl. mouky
2 stroužky česneku
1/2 dcl bílého vína
lžička sardelové pasty
3 lžíce rostl. oleje
špetka bílého pepře
sůl
celý citrón

recept nemá fotografii

Postup

Vykuchaného a očištěného kapra nakrájíme na jednotl. porce, které potřeme sardelovou pastou, česnekem utřeným se solí, pokapeme olejem a dáme do chladna odležet.
Odleženou rybu poprášíme hl. moukou a opečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme najemno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony, to vše podusíme a zalijeme vínem, přidáme trochu soli a pepře a v tomto základu pomalu kapra podusíme.

Podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem a různými saláty.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 318x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr po židovsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist