Kapr po židovsku
Suroviny
kapr :o)
1 velká cibule
100 g žampionů
lžíce hl. mouky
2 stroužky česneku
1/2 dcl bílého vína
lžička sardelové pasty
3 lžíce rostl. oleje
špetka bílého pepře
sůl
celý citrón
Postup
Vykuchaného a očištěného kapra nakrájíme na jednotl. porce, které potřeme sardelovou pastou, česnekem utřeným se solí, pokapeme olejem a dáme do chladna odležet.
Odleženou rybu poprášíme hl. moukou a opečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme najemno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony, to vše podusíme a zalijeme vínem, přidáme trochu soli a pepře a v tomto základu pomalu kapra podusíme.
Podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem a různými saláty.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 5 318x
Komentáře receptu Kapr po židovsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!