Ryba se zeleninou

Suroviny

4 porce tresky
4 kuličky nového koření
250 ml zeleninového vývaru
200 g mrkve
200 g cukrového hrášku
1 pórek
2 lžičky solamylu
barevný pepř
1 bobkový list
citronová šťáva
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso osušíme, posypeme kořením, které jsme podrtili v hmoždíři a necháme půl hodiny odležet. Mezitím si uvaříme z kostky zeleninový bujon. Očištěnou zeleninu nakrájíme a do kastrolu dáme prvotně mrkev, kterou trošku podlijeme a dusíme asi 15 minut. Vodu buď slijeme, nebo jí necháme vyvařit, přidáme hrášek a pórek a zalijeme vývarem rozmíchaným se solamylem a povaříme do zhoustnutí. Dle chuti osolíme, opepříme a dochutíme citronovou šťávou. Ryby osolíme a z obou stran na pánvi na trošce oleje opečeme, dáme na talíře a přidáme k nim zeleninu.

Podáváme s vařenými brambory nebo pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 706x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryba se zeleninou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist