Ryba se zeleninou
Suroviny
4 porce tresky
4 kuličky nového koření
250 ml zeleninového vývaru
200 g mrkve
200 g cukrového hrášku
1 pórek
2 lžičky solamylu
barevný pepř
1 bobkový list
citronová šťáva
sůl
olej
Postup
Maso osušíme, posypeme kořením, které jsme podrtili v hmoždíři a necháme půl hodiny odležet. Mezitím si uvaříme z kostky zeleninový bujon. Očištěnou zeleninu nakrájíme a do kastrolu dáme prvotně mrkev, kterou trošku podlijeme a dusíme asi 15 minut. Vodu buď slijeme, nebo jí necháme vyvařit, přidáme hrášek a pórek a zalijeme vývarem rozmíchaným se solamylem a povaříme do zhoustnutí. Dle chuti osolíme, opepříme a dochutíme citronovou šťávou. Ryby osolíme a z obou stran na pánvi na trošce oleje opečeme, dáme na talíře a přidáme k nim zeleninu.
Podáváme s vařenými brambory nebo pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 706x
Komentáře receptu Ryba se zeleninou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!