Telecí maso s citronovou omáčkou
Suroviny
500 g telecího masa
citronový pepř
sůl
1 lžíce oleje
30 g másla
zeleninový vývar
1 citron
2 lžíce světlé jíšky
petrželka
Postup
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na oleji maso opečeme, zjemníme máslem, přilijeme vývar a dusíme doměkka. Poté přidáme půl lžičky nastrouhané kůry z omytého citronu a hotovou jíšku. Povaříme, dokud omáčka nezhoustne. Dle chuti osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a ke konci petrželku.
Podáváme s těstovinami a rýží nebo vařenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 958x
Komentáře receptu Telecí maso s citronovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!