Halibut v sezamu
Suroviny
4 filety z halibuta (příp. jiné bílé ryby)
2 lžíce hladké mouky
2 vejce
100 g sezamových semínek
šťáva z 1/2 citronu
barevný drcený pepř
olej
sůl
citron na ozdobení
Postup
Rybí maso omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme půl hodiny v lednici odpočinout. Potom ryby obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vejci a nakonec v sezamových semínkách. Na pánvi rozehřejeme olej a ryby na něm z obou stran osmažíme dozlatova.
Podáváme s dílkem citronu, vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 334x
Komentáře receptu Halibut v sezamu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!