Srdíčková panenka
Suroviny
vepřová panenka
1 lžička bylinkového grilovacího koření
1 lžička růžového pepře
8 dlouhých plátků slaniny
sůl
koktejlová rajčata
stonek naťové cibule
Postup
Maso nakrájíme na špalíčky silné 2 cm, posolíme, okořeníme a opepříme růžovým pepřem. Obalíme plátky slaniny a spíchneme špejlí dohromady do tvaru srdíčka. Na pánvi (lze i na grilu) upečeme pozvolna z obou stran. Mezitím, co se panenka peče, rozkrájíme cibulku na dlouhé tenké proužky a dáme je do studené vody.
Až bude maso hotové, na konec špejle napíchneme rajčátko a porce obložíme proužky cibule.
Podáváme s různě upravenými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 981x
Komentáře receptu Srdíčková panenka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!