Židovské ptáčky
Suroviny
400 g hovězího masa
200 g kuřecích jater
2 stroužky česneku
1 cibule
2 mrkve
2 lžíce plnotučné hořčice
sůl
pepř
olej
Postup
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Na tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek a pokrájená kuřecí játra. Dle chuti dochutíme a rozprostřeme po plátcích masa. Přidáme uvařenou a podélně rozpůlenou mrkev. Maso srolujeme do závitků a za mírného podlévání upečeme doměkka. Upečené závitky nakrájíme šikmo na plátky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 7 839x
Komentáře receptu Židovské ptáčky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!