Grilovaný bůček

Suroviny

1 kg libového vepřového bůčku
2 cibule
1 bobkový list
1 lžička soli
2 stroužky česneku
3 dcl piva
alobal

recept nemá fotografii

Postup

Bůček nejdříve asi hodinu vaříme v osolené vodě s cibulí, bobkovým listem a česnekem. Potom ho nařežeme na plátky silné 2 cm.
Rošt obložíme alobalem tak, aby kraj byl otočený směrem vzhůru. Bůček potřeme pivem a dáme na rošt. Grilujeme po obou stranách 5 minut a plátky přitom obracíme a často potíráme pivem.
Podáváme s kyselým zelím a pečivem.
Pozn.: Bůček můžeme uvařit i den předem, potřít ho drceným česnekem a schovat do lednice. Druhý den bude bůček ještě lepší.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7 776x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaný bůček


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist