Maďarský perkelt
Suroviny
500 g předního hovězího masa
lžíci oleje
2 cibule
čajovou lžičku sladké papriky
1 lžičky pálivé papriky, případně feferonky
2 zelené papriky
4 rajčata
1 párek
2 lžíce hladké mouky
3 lžíce kečupu
sůl
pepř
drcený kmín
1 kostky hovězího bujonu
1 dl vody
Postup
Omyté a osušené maso nakrájíme na stejně velké kostky a postupně k němu přidáme obě papriky, sůl, kmín, pepř, olej a 2 lžíce mouky. Celé pořádně promícháme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené papriky, rajčata na osminky a párek na kolečka. Nakonec přidáme ještě 1 dl vody, kečup a rozdrobený bujon. Znovu celé promícháme a vaříme nejlépe v tlakovém hrnci.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 8 909x
Komentáře receptu Maďarský perkelt
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!