Tuňákový salát
Suroviny
ledový salát
velká cibule
Sáček zelených vypeckovaných oliv
285 g tuňáka ve vlastní šťávě
1 lžíce octa
sůl
černý pepř
špetka cukru
4 polévkové lžíce oleje
Postup
Salát očistíme, necháme okapat a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Olivy necháme okapat a pokrajíme je na kolečka. Z tuňáka slijeme šťávu a nakrájíme ho na menší kousky. V míse smícháme salát, cibuli, olivy a tuňáka.
Ve skleničce si ušleháme ocet, sůl, pepř, cukr a olej a salát touto marinádou zalijeme.
Podáváme s pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 594x
Komentáře receptu Tuňákový salát
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!