Plněné hovězí roštěnky

Suroviny

4 plátky roštěné
sůl
vegeta
hermelín
olej
4 lžíce ostrého kečupu
2 lžíce ostré hořčice
trocha sladké smetany

recept nemá fotografii

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, okraje párkrát po obvodu nařízneme, posypeme vedetou a na půlku plátku dáme plátky hermelínu. Přehneme, okraje sepneme párátkem a na rozpáleném oleji z obou stran opečeme. Podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka.

Maso vyndáme, do výpeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání provaříme. Dle potřeby dolijeme vodu nebo vývar. Nakonec omáčku zjemníme přidáním smetany, vrátíme do omáčky maso a společně provaříme.

Jako přílohu můžeme podávat bramborovou kaši a zeleninový salát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 354x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,00 (počet: 2) 7,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněné hovězí roštěnky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist