Rýnská pánev
Suroviny
1,5 kg brambor
4 cibule
0,75 kg libového uzeného bůčku
sůl
pepř
kmín
majoránka
2 kelímky zakysané smetany
hrnek vývaru
Postup
Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli nakrájíme na kolečka a bůček na kostičky. Všechno dohromady na velké pánvi orestujeme. Nemusíme dávat žádný tuk, bůček ho sám pustí. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a kmín.
Smetanu smícháme s vývarem a přilijeme na pánev. Dáme do trouby a pečeme asi hodinu při střední teplotě. Ke konci teplotu zvýšíme, aby brambory byly křupavé.
Podáváme s hlávkovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 433x
Komentáře receptu Rýnská pánev
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!