Rýnská pánev

Suroviny

1,5 kg brambor
4 cibule
0,75 kg libového uzeného bůčku
sůl
pepř
kmín
majoránka
2 kelímky zakysané smetany
hrnek vývaru

recept nemá fotografii

Postup

Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli nakrájíme na kolečka a bůček na kostičky. Všechno dohromady na velké pánvi orestujeme. Nemusíme dávat žádný tuk, bůček ho sám pustí. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a kmín.

Smetanu smícháme s vývarem a přilijeme na pánev. Dáme do trouby a pečeme asi hodinu při střední teplotě. Ke konci teplotu zvýšíme, aby brambory byly křupavé.

Podáváme s hlávkovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 433x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,50 (počet: 2) 5,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rýnská pánev


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist