Kapr v alobalu s nádivkou
Suroviny
1,5 kg kapra
3 lžíce bílého vína
sůl
citron
30 g másla
sušené houby
badyán
50 g šunky
150 g sušeného vepřového masa
3 cibule
1 vejce
petrželka
muškátový květ
Postup
Z kapra odstraníme páteř a vnitřnosti, očistíme a osolíme. Naplníme ho nádivkou z jemně nakrájené šunky, vepřového masa, másla, nadrobno nakrájené cibule, vejce, sušených hub, muškátového květu a soli. Zabalíme celé do alobalu a dáme na půl hodiny péct.
Na hotového kapra dáme plátky žampionů nebo sušených hub a doplníme brambory, které se hodí jako příloha.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 942x
Komentáře receptu Kapr v alobalu s nádivkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!