Gaspacho

Suroviny

500 g rajčat
2 cibule
2 stroužky česneku
1 salátová okurka
2 lžíce olivového oleje
1,5 dl červeného vína
sůl
sladká paprika
petrželka
2 černé olivy (na každou porci)

recept nemá fotografii

Postup

Rajčata vložíme na chvíli do vroucí vody, oloupeme je a nakrájíme na menší kousky. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Všechno důkladně rozmixujeme se solí, pepřem, paprikou a vínem. Oloupanou okurku nakrájíme na kostičky, přidáme do polévky, promícháme a necháme vychladnout.
Před podáváním dáme na každou porci na nudličky nakrájené olivy a petrželku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 858x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gaspacho


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist