Gaspacho
Suroviny
500 g rajčat
2 cibule
2 stroužky česneku
1 salátová okurka
2 lžíce olivového oleje
1,5 dl červeného vína
sůl
sladká paprika
petrželka
2 černé olivy (na každou porci)
Postup
Rajčata vložíme na chvíli do vroucí vody, oloupeme je a nakrájíme na menší kousky. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Všechno důkladně rozmixujeme se solí, pepřem, paprikou a vínem. Oloupanou okurku nakrájíme na kostičky, přidáme do polévky, promícháme a necháme vychladnout.
Před podáváním dáme na každou porci na nudličky nakrájené olivy a petrželku.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 858x
Komentáře receptu Gaspacho
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!