Mořský okoun s omáčkou
Suroviny
5 filé z mořského okouna
30 g olivového oleje
sůl
bílý mletý pepř
OMÁČKA:
20 g olivového oleje
10 g cibule
30 g kukuřice
50 g rybího vývaru
60 g smetany ke šlehání
5 g bazalky
Postup
Na másle orestujeme cibuli a kukuřici, zalijeme rybím vývarem, přidáme smetanu a necháme z poloviny vyvařit. Potom přidáme bazalku. Celou omáčku rozmělníme a přecedíme přes jemný cedník. Osolíme, opepříme.
Filé osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na olivovém oleji.
Podáváme s rýží a kukuřicí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 450x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Mořský okoun s omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!