Pangasius opečený ve slanině

Suroviny

4 filé z pangasia
8 plátků anglické slaniny
4 stroužky česneku
1 cibule
hladká mouka
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžička medu
1 lžíce rybí omáčky
olej
sůl
pepř

400 g mraženého špenátu,
100 g strouhaného parmezánu

recept nemá fotografii

Postup

Pangasia osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, obalíme v hladké mouce a každou porci zabalíme do dvou plátků slaniny. Sepneme párátky a zlehka opečeme na oleji z obou stran. Během opékání ryby si nakrájíme cibuli nadrobno. Po opečení rybu vyndáme a zabalíme do alobalu, abychom ji udrželi v teple.

Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a orestujeme dozlatova. Poté vmícháme med a rybí omáčku. Dle chuti osolíme, přidáme trošku vody a přizpůsobíme to tomu, abychom získali hustší omáčku.

Omáčkou přeléváme porce ryby a podáváme se špenátem, zasypaným strouhaným sýrem.

Podáváme s vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 354x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pangasius opečený ve slanině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist