Hovězí na houbách

Suroviny

4 plátky hovězího zadního
1 velká cibule
sladká paprika
vývar z masa nebo masoxu
250 g hub
1/4 l kysané smetany
hladká mouka
máslo
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme, po krajích párkrát nařízneme, osolíme a opepříme a poprášíme moukou. Takto připravené maso zprudka orestujeme na másle. Po orestování maso vyjmeme a do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme do růžova. Zaprášíme paprikou, přilijeme trochu vývaru, chvíli poovaříme a do vývaru vrátíme maso a za občasného podlévání dusíme téměř doměkka.
Když je maso téměř měkké, přidáme houby, které jsme nakrájeli na plátky a dusíme, dokud nebude maso úplně měkké. Ve smetaně rozmícháme lžičku hladké mouky a zalijeme tím maso a ještě chvíli vaříme.
Podáváme s houskovými knedlíky nebo těstovinami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 500x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4,83 (počet: 6) 4,83 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí na houbách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist