Maďarský guláš
Suroviny
500 g hovězího masa
600 ml vody
3 polévkové lžíce tmavé jíšky
1 střední cibule
olej
1 rajče
1 paprika
1 jarní cibulka
gulášový vývar v kostce
Postup
V tlakovém hrnci rozehřejeme olej, přidáme hovězí maso na kostky, cibuli na kostky a orestujeme do hněda, zalijeme vodou, přidáme gulášovou kostku, zaklopíme hrnec a vaříme cca 25 minut. Poté hrnec odklopíme, zahustíme tmavou jíškou a přidáme nakrájenou zeleninu na kostky, provaříme cca 2 minuty a můžeme podávat.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 664x
Hodnocení receptu:
6,00 (počet: 3)
6,00
3
10
Komentáře receptu Maďarský guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!