Vepřové kari
Suroviny
500 g vepřového masa
2 středně velké cibule
2 mrkve
1 celerová nať, cca 150 g
3 stroužky česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
2 lžíce oleje
sůl
1 lžíce kari
Postup
Na kostičky nakrájené maso osmahneme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, jemně nastrouhanou mrkev a celerovou nať a smažíme dál. Pak přidáme nadrcený česnek, lžíci kari, rajčatový protlak a krátce osmahneme. Poté maso přelijeme ½ l vody a dusíme pod pokličkou doměkka. Případně můžeme zahustit moukou rozšlehanou ve vodě a dochutit solí nebo kari.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 610x
Komentáře receptu Vepřové kari
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!