Zálesácký guláš

Suroviny

500 g vepřového plecka
sůl
drcený kmín
500 g brambor
300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
olej
1 cibule
3 bobkové listy
4 zrnka nového koření
10 zrnek celého pepře
hrst sušených hub

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové maso nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme a okmínujeme. Ze všech stran maso zprudka osmahneme. Podlijeme horkou vodou a dusíme na mírném ohni asi 30 minut. Potom přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a brambory, hrst předem namočených sušených hub, bobkový list, nové koření a pepř (pro výraznější chuť koření nadrtíme). Vše dusíme, až maso změkne. Podle potřeby můžeme zahustit hladkou moukou.

Podáváme s chlebem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 260x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4,00 (počet: 1) 4,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zálesácký guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist