Plzeňský vepřový steak

Suroviny

400 g vepřové kýty
1 cibule
40 g slaniny
70 g drůbežích jater
1 - 2 lžíce hladké mouky
2 lžíce másla
2 lžíce kečupu
300 ml světlého 12° piva
sůl
olej
steakové koření

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové maso naklepeme, osolíme, posypeme kořenící směsí a zprudka opečeme z obou stran na oleji. Pak podlijeme pivem a dusíme doměkka. Do vypečené šťávy přidáme pokrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájená drůbeží játra. Chvíli podusíme, potom přidáme máslo a zaprášíme moukou. Nakonec dochutíme kečupem, podle potřeby dolijeme horkou vodou a krátce povaříme.

Podáváme s vařenými bramborami nebo s hranolkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 320x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,50 (počet: 4) 7,50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plzeňský vepřový steak


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist