Mořský vlk s rybízem

Suroviny

4 filé z mořského vlka s kůží
150 g anglické slaniny
150 g rybízu
2 chilli papričky
1 dl bílého vína
1 lžíce oleje
mletý bílý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Filé osolíme, opepříme, vložíme kůží dolů do pánve s rozehřátým olejem a opečeme z jedné strany dozlatova. Filé vyjmeme, do výpeku v pánvi dáme plátky slaniny a nadrobno nakrájené chilli papričky a zalijeme vínem. Do pánve vrátíme opečené filé kůží nahoru, zvýšíme plamen a vše krátce povaříme. Měkké maso opět vyjmeme a udržujeme v teple. Do pánve přidáme kuličky rybízu, krátce je ve výpeku prohřejeme a podle potřeby dosolíme, dopepříme.

Filé rozdělíme na talíře, přelijeme směsí z pánve a podáváme s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 001x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mořský vlk s rybízem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist