Tukožroutská polévka
Suroviny
6 cibulí
3 zelené papriky
1 menší hlávku bílého zelí
1 menší celer
800 g loupaných rajčat
olivový olej
4 l vody
vegeta
polévkové koření
bujony
Postup
Všechnu zeleninu pokrájíme na nudličky, osmahneme ji na trošce olivového oleje a potom zalijeme přiměřeným množstvím vody, asi 4 litry. Dle chuti každého je možno jak dosolit, dopepřit, ochutit vegetou, polévkovým kořením, polévkovými kostkami..
Zeleninu vaříme jen tak dlouho, aby zůstala křupavá.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 8 172x
Hodnocení receptu:
8,10 (počet: 10)
8,10
10
10
Komentáře receptu Tukožroutská polévka
anonym: | sobota 4. února 2012 |
Kdo z vás chce doopravdy zhubnout a poté zase nenabrat (jojo efekt), musí si srovnat PH v těle. Pokud chcete opravdu někdo zhubnout a nevíte jak, napište mi na mail Tynnnna@seznam.cz ráda vám pomůžu. A pamatujte, dokud nebudete celkově zdraví, jen těžko dokážete zhubnout! =) |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!