Baileys
Suroviny
1 vanilkový pudink
1/2 l mléka
2 konzervy slazeného kondenzovaného mléka
1/2 l rumu
Postup
Uvařte vanilkový pudink v 1/2 l mléka. Dvě konzervy slazeného kondenzovaného mléka vařte 2 hodiny ponořené ve vodě. Nechte vše vychladnout, pudink průběžně míchejte. Mixujte a přitom přilévejte celkem 1/2 l rumu. Baileys podávejte vychlazený.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 894x
Hodnocení receptu:
0,00 (počet: 1)
0,00
1
10
Komentáře receptu Baileys
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!