Lososový pstruh Felicie
Suroviny
1 lososový pstruh
2-3 bobkové listy
0,15 l bílého vína
mletý pepř
100 g žampionů
4 cibule
500 g brambor
petrželka
sůl
máslo
Postup
Zapékací mísu vytřeme máslem, na dno dáme na plátky nakrájenou cibuli a bobkové listy. Na ně položíme očištěnou rybu, obložíme plátky žampionů a brambor. Podlijeme vínem a sklenicí vody, osolíme a opepříme. Rybu poklademe vločkami másla a kousky másla dáme i kolem. Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Před podáváním posypeme sekanou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 6 245x
Hodnocení receptu:
1,00 (počet: 1)
1,00
1
10
Komentáře receptu Lososový pstruh Felicie
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!