Houbová pánev
Suroviny
500 g směsi čerstvých hub
400 g předvařených bramborových noků
3 rajčata
100 g sušené šunky (angl. slanina, šunkový salám apod.)
1 pórek
6 lžic oleje
60 g sterilovaných kukuřičných zrn
zeleninový vývar
houbové koření
mletý pepř
sůl
Postup
Bramborové noky uvaříme podle návodu na obalu a necháme v sítu odkapat. V teflonové pánvi nejprve opečeme nasucho šunku nakrájenou na nudličky. Vyjmeme ji, v pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a ze všech stran opečeme noky. Na dalších 2 lžíčích oleje krátce orestujeme očištěné a na větší kousky nakrájené houby. Poprášíme je houbovým kořením, osolíme, opepříme a dusíme pod poklicí na mírném ohni 15 minut. Na zbylém oleji krátce podusíme na kolečka nakrájený pórek, přidáme nakrájená rajčata, podlijeme trochou vývaru a 5 min povaříme. Pak přidáme kukuřici, houby, noky a šunku, opatrně promícháme, krátce prohřejeme a ihned podáváme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 790x
Komentáře receptu Houbová pánev
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!