Houbová pánev

Suroviny

500 g směsi čerstvých hub
400 g předvařených bramborových noků
3 rajčata
100 g sušené šunky (angl. slanina, šunkový salám apod.)
1 pórek
6 lžic oleje
60 g sterilovaných kukuřičných zrn
zeleninový vývar
houbové koření
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Bramborové noky uvaříme podle návodu na obalu a necháme v sítu odkapat. V teflonové pánvi nejprve opečeme nasucho šunku nakrájenou na nudličky. Vyjmeme ji, v pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a ze všech stran opečeme noky. Na dalších 2 lžíčích oleje krátce orestujeme očištěné a na větší kousky nakrájené houby. Poprášíme je houbovým kořením, osolíme, opepříme a dusíme pod poklicí na mírném ohni 15 minut. Na zbylém oleji krátce podusíme na kolečka nakrájený pórek, přidáme nakrájená rajčata, podlijeme trochou vývaru a 5 min povaříme. Pak přidáme kukuřici, houby, noky a šunku, opatrně promícháme, krátce prohřejeme a ihned podáváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 790x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Houbová pánev


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist