Debrecínský guláš
Suroviny
50 g slaniny
100 g rajčat
3 cibule
5 dl vody
mletá paprika
mletý pepř
750 g předního hovězího
100 g jemných párků
olej
sůl
Postup
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přisypeme papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso. Osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme částí vody a dusíme pod poklicí do poloměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou, promícháme a vaříme doměkka.
Slaninu roztavíme na pánvi částečně, osmažíme na ní párky nakrájené na kolečka a rajčata nakrájená na kostičky. Tuto orestovanou směs přidáme do guláše a krátce povaříme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5 782x
Komentáře receptu Debrecínský guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!