Tuňák se zeleninou

Suroviny

4 steaky z tuňáka
barevný pepř
šťáva z 1/2 citrónu
olivový olej
hlávkový salát
2 svazky ředkviček
8 mladých cibulek
bylinkové máslo
citrón

recept nemá fotografii

Postup

Tuňáka posypeme drceným pepřem, osolíme ho, pokapeme šťávou z 1/2 citrónu, olivovým olejem a necháme 1/2 hodiny uležet. Steaky zvolna upečeme na pánvi vytřené olejem, nebo na grilu. Pečeme zvolna, aby se maso dostatečně propeklo, ale uvnitř zůstalo růžové.

Vypraný salát natrháme na kusy, ředkvičky nakrájíme na kolečky, cibulky po délce rozpůlíme a lehce opečeme. Zeleninu rozdělíme na talíře a doplníme steaky. Na maso položíme po plátku bylinkového másla a plátek citrónu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 476x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tuňák se zeleninou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist