Rybí kousky na rožni
Suroviny
250 g lososa
250 g tuňáka
šťáva z ½ citrónu
sůl
lžička drceného pepře
lžička sezamových semínek
bobkový list
3 zrnka drceného nového koření
40 g másla
citrón
50 g slaniny
Postup
Lososa bez kůže nakrájíme na kostky a tuňáka také. Maso zakapeme šťávou z ½ citrónu, posypeme solí, lžičkou drceného pepře, sezamovými semínky, podrceným bobkovým listem a 3 zrnky drceného nového koření. Zalijeme 40 g rozpuštěného másla, lehce promícháme a necháme rozležet. Maso napícháme střídavě s kousky citrónu a 50 g na kousky nakrájené slaniny na grilovaní jehly. Opečeme zvolna ze všech stran.
Podáváme s dušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 958x
Komentáře receptu Rybí kousky na rožni
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!