Vepřová Moravanka
Suroviny
6 plátků vepřové kýty
2 skleničky zeleniny Moravanka
strouhanka
3 vajíčka
olej
Postup
Vepřové maso naklepeme,osolíme, opepříme a obalíme jako řízky. Nejdříve však ve strouhance a potom až ve vajíčku. Ihned dáme zprudka opéct na olej po obou stranách.
Osmažené plátky naskládáme do pekáčku, zalijeme Moravankou i s nálevem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C cca půl hodiny, dokud není maso měkké.
Jako příloha můžou být hranolky, nebo brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) David,
Zobrazeno 4 517x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřová Moravanka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!