Slepice na víně se žampiony

Suroviny

1 slepice
2 dcl červeného vína
1 lžíce rajčatového protlaku
250 g žampionů
mletý pepř, sůl
vývar
1 cibule
1 lžíce másla
3 lžíce oleje
2 stroužky česneku

recept nemá fotografii

Postup

Slepici omyjeme, naporcujeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme, na tuk dáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, osmahneme, přidáme porce slepice, podlijeme vývarem a dusíme. Během dušení přilijeme víno a přidáme rajčatový protlak. Když je maso měkké, přidáme na másle podušené žampiony a ještě chvíli dusíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 406x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Slepice na víně se žampiony


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist