Budějovická pečeně

Suroviny

25 g slaniny
500 g hovězího zadního masa
česnek
sůl, mletý pepř
sádlo
150 g cibule
100 g smetany
50 g hladké mouky
mletá paprika
50 g rajčatového protlaku

recept nemá fotografii

Postup

Maso prošpikujeme slaninou a osolíme. Na sádle osmahneme cibuli a maso potom z každé strany osmažíme, zaprášíme paprikou a zalijeme do poloviny vývarem nebo vodou. Přidáme protlak a česnek a dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou, rozšleháme a vaříme asi hodinu. Zjemníme smetanou, krátce povaříme a procedíme na porce masa.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8 296x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,67 (počet: 3) 7,67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Budějovická pečeně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist