Buřty v černém pivu
Suroviny
10 nožek silných párků
3 cibule
1 čerstvá paprika
1 feferonka
1 kečup
0,5 l černého piva
Postup
Párky podélně rozkrojíme a na každé půlce nařežeme na ježečka. Tyto plátky naskládáme na plech na pečení, zasypeme cibulí a paprikou nakrájenou na proužky. Přidáme feferonku a vše polijeme kečupem a černým pivem. Trochu promícháme vidličkou a dáme zapéct.
Až kečup s pivem udělají skelnou omáčku, je hotovo (cca 40 minut).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 8 934x
Hodnocení receptu:
8,38 (počet: 13)
8,38
13
10
Komentáře receptu Buřty v černém pivu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!