Medová žebírka
Suroviny
2 pláty vepřových žeber
MARINÁDA:
6 lžic oleje
2 lžíce tekutého medu
2 lžíce sójové omáčky
12 lžic kečupu
1 lžička majoránky
1 lžička tymiánu
1 lžička oregana
1 lžička bazalky
1 lžička mletého pepře
1/2 lžičky skořice
1/2 lžičky chilli
2 lžíce octa
2 cibule
3 stroužky česneku
sklenka světlého piva
2 lžíce soli
Postup
Z přísad připravíme marinádu. Žebírka do ní naložíme a necháme přes noc odležet. Alespoň 2x je obrátíme. Okapaná žebírka dáme na rošt a grilujeme po obou stranách 10 - 15 minut, obracíme a potíráme marinádou, dokud nezčervenají.
Podáváme s různými omáčkami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 6 852x
Komentáře receptu Medová žebírka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!