Filé na kari
Suroviny
500 g rybího filé
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce hladké mouky
šálek smetany
špetka cukru
sůl
kaři koření
mletý zázvor
Postup
Filé nakrájíme na kousky, zakapeme citronovou šťávou a necháme 15 minut odležet. Potom je osolíme, posypeme kari a obalíme v mouce. Na rozehřátém oleji smažíme po všech stranách dozlatova. Poté filé vyjmeme a necháme v teple.
Do oleje na smažení nasypeme zázvor, cukr a vmícháme smetanu, vše promícháme. Filé podlijeme touto šťávou a podáváme s brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 486x
Hodnocení receptu:
7,50 (počet: 2)
7,50
2
10
Komentáře receptu Filé na kari
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!