Dušený květák na česneku

Suroviny

500 g květáku
5 stroužků česneku
1 cibule
2 lžíce másla
hrníček bujonu (masox)
sekaná pažitka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Očištěný květák vložíme do vařící osolené vody a uvaříme ho do poloměkka. Vodu slijeme, květák necháme okapat a rozebereme ho na růžičky.

Na rozpáleném másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli s česnekem a zalijeme malým množstvím bujonu. Do připraveného základu vložíme květák, na mírném ohni ho podusíme doměkka. Dochutíme mletým pepřem, pažitkou a solí.

Podáváme jako přílohu k drůbeži, rybám nebo jako samostatný pokrm.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 917x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 2) 9,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dušený květák na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist