Andělské zvony
Suroviny
½ kg libového bůčku
½ kg kysaného zelí
1 paprika
1 cibule
2 stroužky česneku
1 chilli paprička
grilovaní koření
sůl
kmín
olej
Postup
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmažíme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. Pod masem vznikne hnědá, hustá šťáva.
Mezitím uvaříme doměkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem.
Podáváme s chlebem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 281x
Komentáře receptu Andělské zvony
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!