Treska na grilu

Suroviny

4 filety tresky (příp. jiná ryba)
2 lžíce oleje
4 lžíce dijónské hořčice
1 lžíce nasekané čerstvé petrželky
sůl, mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Rybí filé očistíme. V misce smícháme olej s hořčicí, solí a černým pepřem. Touto marinádou potřeme rybu z obou stran. Necháme odležet cca 20 minut.
Filé pečeme na rozpáleném grilu, na který jsme dali aluminiový grilovaní tácek, po dobu cca 10 minut. Před podáváním posypeme nasekanou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 9 103x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,14 (počet: 7) 9,14 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Treska na grilu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist