Papriky plněné pikantní pastou
Suroviny
4 papriky
100 ml smetany
2 paličky česneku
feferonky
hermelín
sardinky
cibule
olej
Postup
Z paprik vykrojíme jádra a vlijeme do nich do 1/4 smetanu, poté do nich vložíme feferonky, pak na plátky nakrájený hermelín. Na závěr přilijeme do paprik 2 lžíce oleje.
PIKANTNÍ PASTA:
Do misky dáme sardinky a rozmačkáme je. Potom rozmačkáme česnek a přidáme ho k sardinkám. Nakrájíme cibuli na kostičky a přisypeme jí k směsi. Vše rozmačkáme dohromady, aby se všechny chutě propojily.
Na pánvi budeme smažit papriky cca 10 minut. Potom papriky potřeme pikantní pastou a pokud se vejde, trochu jí vtěsnáme i do paprik. Necháme vychladnout a podáváme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 957x
Komentáře receptu Papriky plněné pikantní pastou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!