Vepřové s cibulí na černém pivu

Suroviny

720 g vepřového plecka
40 g sádla
80 g cibule
75 g česneku
12 g soli
12 g kmínu
10 g hladké mouky
1 pivo
16 g rajského protlaku

recept nemá fotografii

Postup

Opláchnuté vepřové plecko nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na sádle s kmínem, přidáme kostky masa, které orestujeme ze všech stran. Přidáme česnek, podlijeme a dusíme do poloměkka.

Maso vyjmeme, šťávu vysmažíme na tuk, zaprášíme moukou, přidáme rajský protlak, podlijeme pivem a maso dusíme doměkka.

Podáváme s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem s cibulkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 563x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 2) 9,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové s cibulí na černém pivu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist