Pikantní studený bůček

Suroviny

1 kg bůčku - delší a užší
sůl
12 stroužků česneku
5 kuliček pepře
5 bobkových listů
alobal

Pasta na potření:
15 stroužků česneku
1 lžička pepře
1 lžička kari
1 lžička sladké papriky
1 lžička grilovacího koření
pár kapek Tabasca
worcestrová omáčka

ukázka receptu Pikantní studený bůček
Posunovut vlevo
ukázka receptu Pikantní studený bůček
Posunout vpravo

Postup

Bůček omyjeme a dáme vařit do tlakového hrnce asi 3/4 hodiny doměkka, do vody přidáme česnek, kuličky pepře a bobkové listy. Uvařený bůček vykostíme, ještě za horka potřeme ze všech stran pastou, kterou jsme promíchali na hustší kaši ze všech ingrediencí. Potřený bůček okamžitě zavineme do alobalu, po vychladnutí ho dáme do lednice na 6-7 dnů.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 10 322x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,05 (počet: 19) 8,05 19 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní studený bůček


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist