Pikantní studený bůček
Suroviny
1 kg bůčku - delší a užší
sůl
12 stroužků česneku
5 kuliček pepře
5 bobkových listů
alobal
Pasta na potření:
15 stroužků česneku
1 lžička pepře
1 lžička kari
1 lžička sladké papriky
1 lžička grilovacího koření
pár kapek Tabasca
worcestrová omáčka
Postup
Bůček omyjeme a dáme vařit do tlakového hrnce asi 3/4 hodiny doměkka, do vody přidáme česnek, kuličky pepře a bobkové listy. Uvařený bůček vykostíme, ještě za horka potřeme ze všech stran pastou, kterou jsme promíchali na hustší kaši ze všech ingrediencí. Potřený bůček okamžitě zavineme do alobalu, po vychladnutí ho dáme do lednice na 6-7 dnů.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 10 322x
Komentáře receptu Pikantní studený bůček
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!