Zámecký candát
Suroviny
800 g filetů z candáta bez kůže
200 g hrubé mouky
150 g oloupaných jablek bez jádřinců
1 vejce
1 dl bílého vína
0,5 dl mléka
sůl
podušené plátky jablek na ozdobení
Postup
V míse rozmícháme mléko s vínem a vejcem. Po částech vmícháme mouku a sůl. Jablka nastrouháme a také vmícháme do připraveného těsta, které by mělo být trošku hustší.
Filety osolíme a obalíme ze všech stran v těstě. Vložíme do větší pánve a pozvolna smažíme z obou stran dozlatova. Rozdělíme je na talíře a každou porci ozdobíme několika plátky jablek, které jsme předem podusili na trošce másla (nebo zbylém výpeku z ryb).
Podáváme s vařenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5 129x
Komentáře receptu Zámecký candát
anonym: | sobota 12. března 2011 |
tak to je zraci pecka problem je ze candati neberou |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!