Pstruzi v šunce
Suroviny
4 menší pstruzi
4 plátky šunky
4 plátky anglické slaniny
1/8 másla
3 lžíce oleje
2 lžičky tymiánu
½ lžičky pepře
1 lžička petrželky
sůl
citrón
Postup
Vykuchané a očištěné pstruhy na povrchu osolíme a uvnitř vytřeme směsí umíchanou z poloviny dávky másla, soli, pepř, lžičky tymiánu a sekané petrželky.
Takto připravené pstruhy obalíme slaninou a šunkou a vložíme do pekáčku vymaštěného olejem. Ryby pokryjeme zbytkem na plátky nakrájeného másla, posypeme druhou lžičkou tymiánu a pečeme půl hodiny v horké troubě.
Před podáváním zdobíme citrónem a petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 717x
Komentáře receptu Pstruzi v šunce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!