Argentinská specialita

Suroviny

600 g hovězí svíčkové
špetka česneku
špetka soli
1 svazek petrželky
8 rajčat
špetka mleté papriky
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Oloupeme rajčata, zbavíme je zrníček a nakrajíme na kostičky, přidáme nasekanou petrželku, prolisovaný česnek a osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou a přidáme tolik olivového oleje, aby vznikla hustá omáčka. Maso nakrájíme na plátky, rukou lehce naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. Těsně před dokončením přidáme omáčku Chimichuri.

Prohřejeme a podáváme s opečenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 379x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Argentinská specialita


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist