Bifteky
Suroviny
800 g hovězí svíčkové
sůl, pepř
80 g oleje, 20 g másla
hovězí vývar
Postup
Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řízky silné asi 4 – 5 cm, dlaní naklepeme a zformujeme do úhledného tvaru a na rozpáleném oleji zprudka opečeme z každé strany, cca 4 – 5 minut. Opečené bifteky vyjmeme, šťávu zjemníme máslem a vývarem a krátce povaříme.
Podáváme ihned po přípravě, aby neztuhly. Podáváme obložené zeleninou, volským okem, hranolky nebo opečenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 665x
Hodnocení receptu:
8,00 (počet: 2)
8,00
2
10
Komentáře receptu Bifteky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!