Bramborový nákyp s masem

Suroviny

12 velkých brambor
500 g hovězího masa
3 cibule
1 balení mražené zeleniny
500 ml smetany
Sůl, pepř
5 lžic jemného kečupu
strouhaný sýr na posypání

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli oloupeme a také nakrájíme na kolečka.

Nakrájené brambory naskládáme do vymazaného pekáče a osolíme, na ně položíme vrstvu masa a posypeme cibulí. Dáme další vrstvu brambor, osolíme, opět dáme maso a cibuli. Na cibuli dáme rozmraženou a povařenou zeleninu. Jako poslední vrstvu dáme brambory.

Smetanu promícháme s kečupem a zalijeme tím brambory, posypeme strouhaným sýrem. Pečeme v předehřáté troubě.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 369x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 2) 9,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborový nákyp s masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist